top of page

di 25 sep

|

Felix Pakhuis

Caribbean Latin Workshop

Na 7 succesvolle edities in Nederland komt de Caribbean Latin Workshop voor het eerst naar Vlaanderen én u kunt er bij zijn. Meer dan 20 toeristische spelers uit de Caraïben en Latijns-Amerika, exotische hapjes en drankjes, leuke prijzen én de bekendmaking van de Travelworld Topseller van het jaar!

Dit evenement is volzet
Binnenkort meer events!
Caribbean Latin Workshop
Caribbean Latin Workshop

Tijd en locatie

25 sep 2018, 18:00 – 22:30

Felix Pakhuis, 30, Godefriduskaai, 2000 Antwerpen, Belgium

Gasten

Over het evenement

Na 7 succesvolle edities in Nederland komt de Caribbean Latin Workshop voor het eerst naar Vlaanderen én u kunt er bij zijn. Meer dan 20 toeristische diensten, hotelketens en cruiserederijen uit de Caraïben en Latijns-Amerika komen op 25 september naar het prachtige Felix Pakhuis te Antwerpen voor een heerlijke avond. Een inspirerend event voor elke reisprofessional!

Tijdens de avond ontmoet u gedurende speeddate sessies vertegenwoordigers van bestemmingen, hotels, cruises en luchtvaartmaatschappijen. Er zijn ook enkele boeiende presentaties voorzien en de ganse avond lang trakteren we u op smakelijke gerechten en lekkere drankjes, vanzelfsprekend geïnspireerd door de Caraïben en Latijns-Amerika. Daarnaast maakt u kennis met de nieuwe Travelworld 'Verre Reizen' brochure, zijn er heel wat prijzen te winnen én maken we de Travelworld 'Topseller van het jaar' bekend.

Schrijf u snel in en maak het mee. Het ganse Travelworld team is er ook bij en ontmoet u graag op dinsdag 25 september vanaf 18u in het Felix Pakhuis te Antwerpen. Dit wil én mag u niet missen!

Tickets

  • Bestel uw ticket

    Bestel hier uw ticket voor de Caribbean Latin Workshop. Deelname is gratis.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page