top of page

Jamaica

brustor_logo.png

BRUSTOR GOES JAMAICA

22 NOVEMBER T.E.M. 30 NOVEMBER

ALLE INFO

EXCURSIES

REGISTRATIE

ALLE INFO

Anchor 1

Beste klant,
Brustor neemt u mee op een onvergetelijke reis naar Jamaica...  Ohh Island in the sun, zoals Harry Belafonte het zingt.  Het huis van Ian Fleming, de auteur van de James Bond boeken.  Dr. No werd hier dan ook grotendeels gedraaid.  Door de Jamaicaan word je nooit uitgenodigd, hij verwacht gewoon dat je komt.  Zijn gastvrijheid gaat zo ver dat zijn tafel altijd gedekt is voor minstens één extra persoon.  Jamaica is een moeilijk te beschrijven eiland.  Het roept gevoelens op die je nooit eerder ervaarde.  Jamaica is een verrukkelijk eiland dat je nooit vergeet.  Jamaica is muziek met o.m. Bob Marley en z'n bekende reggae hits.  Jamaica is ook kunst en cultuur, weelderige tuinen, watervallen en exotische fauna en flora.  In Ocho Rios moet u zeker de watervallen van Dunn's River beklimmen of een raftingtocht maken op een bamboe vlot.  De oude havenstad Port Antonio is trouwens ook zeker een bezoekje waard.   Maar Jamaica is nog zoveel meer, van de mooiste zonsondergangen tot de lekkerste rumcocktails.  De Brustor Jamaica reis gaat door van 22 november t.e.m. 30 november aanstaande.  Hier vindt u alle info over het hotel, de vluchten en andere praktische zaken.
Lees ook alles over onze (optionele) excursies en registreer u via ons inschrijvingsformulier. 
We verwelkomen u graag in het zonnige en bruisende Jamaica,

Uw Brustor team

VLUCHTEN

De vluchten worden uitgevoerd door TUI Fly met vertrek en retour op Brussel.   De vluchturen zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.   In uw ticket zitten ook maaltijden en drankjes inbegrepen, net zoals 1 stuk bagage van 20kg per persoon.  Vluchturen op dag van vandaag:

22 november   //  Brussel - Montego Bay // 7h30 - 15h10*
29 november // Montego Bay - Brussel // 15h30 - 7h10*

* Technische stop in Punta Cana
*Aankomst in Brussel op 30 november

ONS HOTEL

Verblijven doen we in het 5-sterren topresort Secrets Wild Orchid.  Dit all-inclusive hotel is uitsluitend voorbehouden voor volwassenen en staat bekend als één van de absolute toppers op Jamaica.  Er zijn maar liefst 19 restaurants en lounges om uit te kiezen, de kamers zijn ruim en stijlvol ingericht, er is een prachtig privéstrand vlak aan het hotel en ga zo nog maar even door. 
Standaard verblijft u op basis van een tuinzichtkamer, maar wij raden zeker de kamers met oceaanzicht aan.  Deze kunt u boeken mits een klein supplement van 67€ per persoon/per verblijf.

AFSPRAAKUUR

We spreken op 22 november om 5u stipt af op Brussels Airport.  Afspraakplaats ter hoogte van het Starbucks filiaal in de vertrekhal. 

FOTOMATERIAAL

Een eerste blik op ons fantastische hotel?  Geniet hieronder alvast van wat fotomateriaal van het Secrets Wild Orchid Montego Bay Resort, waar we in november een week lang zullen genieten.

EXCURSIES

Anchor 2

Jamaica ontdekken we tijdens enkele fantastische excursies.  Twee excursies zijn standaard inbegrepen, maar u kunt ook optioneel intekenen voor drie andere excursies.  Interesse?  Klik hier om uw excursie(s) bij te reserveren.

AANGEBODEN EXCURSIE #1: BLUE HOLE EN DUNN'S RIVER FALLS TOUR

Op zondag 24 november vertrekken we op een volledige dagexcursie.  Deze wordt u gratis aangeboden door Brustor.  Tijdens deze excursie staan twee hoogtepunten van Jamaica op het programma: de Blue Hole en de Dunn's River Falls. Onderweg is ook een lunch inbegrepen.  Deze excursie start en eindigt, net zoals alle andere uitstappen, aan het hotel.  Koel af in de Blue Hole, een verborgen juweeltje in de heuvels van Ocho Rios, waar je van de
watervallen zult genieten. Secties van de Blue Hole zijn erg diep, waardoor het geweldig is voor duikers
en sensatiezoekers. Zwem in de zwembaden, slinger aan het Tarzan-touw, verken kleine grotten, cliff
jump en meer. Fern Gully is een 3 km lange kronkelende schilderachtige weg, die begint in Ocho Rios en
eindigt in het dorpje Colgate. Het gebied dankt zijn naam aan de grote verscheidenheid aan varens
die in het gebied groeien en een schaduwrijke tunnel vormen van weelderig groen. Geniet van een
heerlijke Jamaicaanse lunch en bezoek daarna één van ’s werelds mooiste watervallen die je kunt
beklimmen. Je begint onderaan de Dunn’s River Falls, in het koele water aan het strand, en klimt in de
schaduw van het regenwoud 180 meter omhoog via natuurlijke zandstenen treden. Als je niet wilt
klimmen kan je het ook prachtig volgen via de trap die ernaast loopt.

OPTIONELE EXCURSIE: ONE LOVE CULTURE EXPERIENCE

Mits supplement van 46€ per persoon kunt u op dinsdagvoormiddag 26 november de One Love Culture Experience bijboeken.  U vertrekt rond 8h15 voor een verrassende voormiddag.  Tijdens deze excursie maakt u kennis met de echte Jamaicaanse bevolking.  U bezoekt o.m. Tao, een vierde generatie medicijnman en hoort alles over lokale holistische medicijnen. Je krijgt ook de kans om z'n wonderdrankje te proeven. Maak daarnaast ook kennis met een plaatselijke houtsnijder en bewonder zijn prachtige handwerk. We bezoeken verder een plaatselijke school waar de kinderen voor je zingen. Dit is een excursie om de  échte mensen te ontmoeten. Echte Jamaicaanse cultuur tijdens deze boeiende voormiddag.

OPTIONELE EXCURSIE: MONTEGO BAY, HET 18E EEUWSE SPOOKHUIS EN DE LUMINOUS LAGOON

Mits supplement van 62€ p.p. beleeft u deze optionele excursie mee op dinsdagnamiddag tot dinsdagavond 26 november.   Vertrek om 16h30 vanuit het hotel, retour tegen 21h30 in het hotel.  Een unieke excursie die u beslist niet mag missen.  We beginnen in de toeristische hoofdstad van het eiland: Montego Bay.  We bezoeken de stad en maken een stop om te shoppen.  Als de avond nadert brengen we een bezoek aan het achtiende-eeuwse spookhuis en de thuisbasis van de "White Witch of Rose Hall" Annie Palmer.  Luister tijdens een rondleiding met kaarsen naar het verhaal van hoe Annie haar drie mannen in dit huis vermoordde, maar pas op voor de geesten die zeker zullen verschijnen en wie weet maakt ook Annie haar opwachting.  Een fantastische belevenis.  We sluiten de excursie af met nog een hoogtepunt: de "luminous lagoon".  Deze lichtgevende lagune aan de noordkust van Jamaica is werkelijk indrukwekkend.  U kunt zwemmen in de lagune en uw ogen de kost geven tijdens dit wonderlijke natuurverschijnsel. Nadien terugrit naar uw hotel.  Het bruisende Montego Bay, het 18e-eeuwse spookhuis en de lichtgevende lagune.  Het staat allemaal op het programma tijdens deze topexcursie! 

AANGEBODEN EXCURSIE #2: PRIVATE CATAMARAN TOUR ALL INCLUSIVE

Op woensdag 27 november biedt Brustor u een tweede excursie aan: namelijk een private catamaran tour inclusief party aan boord met muziek, lokale drankjes en snacks.  Deze excursie vertrekt 's namiddags en tegen de avond zijn we terug in het hotel.  Deze excursie start en eindigt aan het hotel.  Tijdens de cruise varen we richting een prachtige lagune waar u kunt snorkelen, zwemmen of gewoon zalig zonnekloppen.  We zeilen ook langs de indrukwekkende kustlijn, terwijl u van een verfrissend drankje nipt en het magische uitzicht kunt bewonderen.  Op de terugweg start het feestje pas echt.  Onze DJ speelt de beste reggae en soca danshits, terwijl de open bar met bier/rum/vodka/punch en zoveel meer voor verkoeling zorgt.  Let the party begin!

OPTIONELE EXCURSIE: TOUR NAAR DE ZUIDKUST VAN JAMAICA

Mits supplement van 93€ per persoon kunt u op donderdag 28 november deze excursie mee beleven.  Deze excursie vertrekt om 9h en u bent tegen 18h weer in het hotel.  Ontdek de schoonheid van de schilderachtige zuidkust waar een stop wordt gemaakt bij de Bamboo Avenue, een weg waar je door een tunnel van gigantische bamboeplanten rijdt. Breng een bezoek aan de wereldberoemde Appleton Rum Fabriek, gelegen te midden van het suikerriet aan de rand van
Cockpit Country. Bewonder de oudste suikerrietplantage en distillerij in Jamaica en probeer de 3 top
merken in het proeflokaal aan het einde van de tour. Geniet van een echte Jamaicaanse lunch en ga
mee op safari in de beschermde moerassen van Black River en ontmoet onze vriendelijke krokodillen
tijdens een boottocht. In en rond de mangroven en moerassen kom je ook een heel aantal soorten
vogels tegen. Zo heb je grote kans om reigers, pelikanen en misschien zelfs een visarend te zien. Stap
aan boord voor een boottochtje naar de Pelican Bar, een rustieke houten bar op een zandbank zo’n
500m voor de kust. Zon, zwem, nip een drankje en doe helemaal niks terwijl de pelikanen en misschien
ook dolfijnen je in de gaten houden.  Topervaring!

REGISTRATIE

Anchor 3

Vul het onderstaande formulier in om deze fantastische Jamaica reis mee te maken.  Kies uw kamertype, uw (optionele) excursies en andere voorkeuren.  Ons team koppelt dan snel bij u terug met de volledige bevestiging.  Bedankt om ook een kopie van uw internationaal paspoort door te mailen naar het e-mailadres katrien@travelconsulting.be.  Yah Mon, Jamaica verwacht u! 

Kies uw optionele excursie(s)

Bedankt voor uw aanmelding. U ontvangt een bevestiging via e-mail.

bottom of page